Cao Banho’s Regnbue Axa (rosa jente)

16. jan, 2019

Cao Banho’s Kometen Abu (grønn gutt)

16. jan, 2019

Cao Banho’s Stjerneskudd Azti (gul jente)

16. jan, 2019

Uke 3

16. jan, 2019

Denne uka startet med at valpene fikk flytte ut i stua i en større binge, startet litt tilvenning med dette i slutten av forrige uke sånn at valpene skulle bli vant med lyset og ellers det at det ble mer tumleplass. I løpet av uka har valpene en etter en begynt å få hørsel - og vi ser nå at de sjekker ut hvor noen lyder kommer fra.

Vi ser mer og mer personlighet dukke opp i valpene, og det er fryktelig spennende å se at de både finner mer seg selv og også så oppdaget hverandre mer. De er blitt mye stødigere og farten har tatt seg kraftig opp! De spiser mat fra skål, og dier mindre fra Happy for hver dag som går. 

Denne uka har vi også tildelt navnene valpene vil ha på stamtavlen sin - alle inspirert av værfenomener og det arktiske klimaet! 

Uke 2

8. jan, 2019

I starten av denne uken var det rolig, valpene vokser og alle har dobblet fødselsvekten sin etter 10 dager. Det er en veldig god indikasjon på at de får det de skal og har det bra. Det er ro i valpekassen (bortsett fra når det er mat på gang, da er det 12 stk som hyler ut), de sover og spiser. 

Har på nytt klippet 216 klør, alle har nå åpnet øynene (lite bilder de første dagene nå for å spare øynene deres for skarpt lys og blitz). Når de ble 14 dager så fikk de sin første ormekur.