Uke 7

12. des, 2018

Dag 43 Happy begynner å bli veldig stor! Hun må ofte ut å tisse.

Dag 45 Har fått litt melk i fra noen av pattene.

Dag 46 Happy er nå 73 cm rubdt magen, og veier nå 26,8 kg. Gikk en tur på ca. 30 minutt, fin form og god matlyst. Puster voldsomt. Spiser nå 4 ganger om dagen i mindre porsjoner. 

Dag 47 Trøtt og kosete. Gikk en tur på ca. 30 minutt. Hoppende glad og i fin form. Pattene er blitt store, og hele juret er nå mer rosa!

Uke 6 - Happy vokser, mye

5. des, 2018

Når Happy først ble paret var hun 21,3 kg noe som er hennes idealvekt. På dag 40 var hun 25,5 kg,  og 66 cm rundt magen. Det er svømmebasseng der inne, så det ventes at det blir mye å henge fingrene i etterhvert som valpene blir større. Happy synes nå også at enkelte ting er tyngre, og vi legger til rette for at hun ska ha det lettest mulig, slik at hun har en puff fremfor senga slik at hun slipper å hoppe så mye, har stativ til mat og vannskålene slik at det skal være mere behagelig å spise å drikke osv. 

Heldigvis så har hun vært i knall form så langt i drektigheten, spiser som en ulv og koser seg med ekstra oppmerksomhet. Vi har også alt på plass nå, slik at vi bare kan nyte siste del av drektigheten, og glede oss over de fineste julegavene vi noen gang kommer til å få. 

Valpekasse

2. des, 2018

Ting begynner å komme på plass. Valpekassen er stortsett ferdig, og Happy skal få lov å venne seg til denne etterhvert. Dette er nytt for oss alle, men vi har fått mange gode råd og tips av oppdrettere som har hatt flere kull, så vi har hentet litt fra flere og gjort det på vår egen måte. 

Happy er i god form, spiser alt hun får og er oppmerksomhetssyk. Akkurat slik hun skal være. 

Uke 5

29. nov, 2018

Dag 31 Happy er nå 59 cm rundt magen, og fortsatt sulten som en ulv! 

Dag 33 Happy har vært kvalm, ikke kastet opp, men har travet mye frem og tilbake. Pattene og magen har blitt mye større.

Dag 34 Målet rundt magen er nå 63 cm, og hun er mye strammere i buken. 

Bekreftet drektighet!

23. nov, 2018

Vi har vært på ultralyd, og Happy er bekreftet drektig! Dette er fantastiske nyheter etter noen spennende uker med å se etter tegn på om hun er drektig eller ikke. Dyrlegen så i allefall 5 fosterblærer, men erfaringen tilsir at det blir en god del flere🤪 Noe sier meg at vi kommer til å få en spennende jul ❤

Happy er i fantastisk form, ikke kvalm eller surken. Sover litt mere enn normalt, og hvis det hadde vært opp til henne så kunne hun gjerne fått kos og oppmerksomhet HELE tiden... Men har fått en liten mage og pattene er veldig rosa, så alt ser veldig bra ut så langt❤

Jeg har valgt å ikke skrive noe her før vi fikk bekreftet drektigheten hennes, men nå kan vi endelig skrive litt om det som skjer og det som har skjedd siden vi tok ultralyd. 

-Katrine