22. des, 2018

Uke 8

Dag 50 nå har Happy fått siste påfylling av herpesvaksine, vi har valgt å vaksinere for å minske sannsynligheten for at de nyfødte valpene får herpesutbrudd. Det er vannvittig vondt for valper å få dette, og de vil ikke overleve dersom det skulle skje. Dyrlegen ble forelsket i Happy (noe vi skjønner godt), hun var i veldig bra form og veier nå 27,4 kg. Vi har hatt en godt kvil i senga, og fikk filmet bevegelser i magen. 

Dag 53 har målt temperatur, slik at vi er helt sikker på hva hennes normaltemp er når vi går modt fødsel.

Dag 54 begynner p bli veldig trangt i magen, vi har begynt å gi henne små posjoner med mat 5 ganger for dag, slik at det ikke skal bli så fult. Ønsker mere ro rundt seg, og har vært mye på soverommet av den grunn. 

Dag 55 Happy er tydelig kvalm, ville ikke ha andre posjon med valpefor for dagen. Men fikk i henne en boks med lettfordøyelig for. Spiste godt på kvelden, da var hun tydelig sulten. 

Dag 56 Får nå vom sammen med tørrfor, da hun ikke ønsker tørrfor sammen med kefir. Begynner å bli veldig tungt, peser, offer og åkker seg mye. Tydelig at valpene tar opp stor plass. Valperimmet er nå helt klart.